Meteen naar de inhoud

Fietsen op de Veluwe

De Veluwe is een van de grootste landschappen in Nederland en veel mensen weten dit prachtige gebied al te vinden. Wordt jij de volgende?

De mooiste landschappen

Nederlands’ mooiste en meest natuurlijke landschappen vind je op de Veluwe. Er zijn diverse hotspots zoals het Kröller-Müller Museum, Paleis het Loo of Radio Kootwijk. Naast deze hotspots zijn er ook prachtige landschappen te vinden op de Veluwe. Neem het Kootwijkerzand op Nationaal Park de Hoge Veluwe waar je als natuurliefhebber je hart kunt ophalen. In deze blog gaan we verder in op de prachtige landschappen die Nederland rijk is.

De natuur op de Veluwe

Wanneer je de Veluwe bereikt, zie je meteen dat je het mooiste natuurgebied van Nederland hebt bereikt. Tevens het natuurgebied met de grootste omvang, bossen en zandverstuiving. Op de fiets kan je hier prachtige routes afleggen. Er zijn diverse routes uitgestippeld welke je kunt verkennen, maar als je wat avontuurlijker bent ingesteld kan je ook zelf op ontdekkingstocht gaan. Met de diverse fietsknooppunten die Nederland rijk is kan je prachtige routes afleggen. Zo kan je vogels gaan spotten, op zoek gaan naar de rust van het prachtige landschap en een tocht afleggen langs de vele hotspots die de Veluwe rijk is.

Zien we jou binnenkort ook op de Veluwe? Het is een verrijking van de geest wanneer je een echte natuurliefhebber bent.